در صورت داشتن سوال يا بروز مشکل در سايت با ما تماس بگيريد 09304293050

اسلايد شو

جستجو

تبليغات

محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما

موضوعات

کتابهای زبان انگلیسی
آموزش زبان انگلیسی
زبان آلمانی
آموزش آی تی
ترفند
دانلود نرم افزار
موبایل
بازی
فناوری - IT
فیلمهای آموزشی
انیمیشن-کارتون
همراه اول-ایرانسل
کتابخانه مجازی آنلاین
مقاطع تحصیلی
خدمات سایت

قالب وبلاگ

محل تبلیغات شما اینجاست

محل تبليغات شما
کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : telegram.me/majazionline

آموزش درسهای کتاب زبان انگلیسی دوم راهنمایی (درس 1 الی 10)

انگلیسی دوم راهنمایی درس 1 

درس 1 - انگلیسی دوم راهنمایی

درس اول

دستور زبان يا گرامر اين درس در مورد رنگ ها مي باشد. در اين درس شما مي آموزيد كه چگونه رنگ چيزي را بپرسيد يا اگر رنگ چيزي از شما پرسيده شود چگونه پاسخ بدهيد. به نكات زير توجه كنيد: 



  نكته ها :
1 – كلمه اي كه رنگ را بيان مي كند مانند يك صفت قبل از اسم آورده مي شود مانند :

red car اتومبيلِ قرمز
white bag كيفِ سفيد
This is a red car. اين يك اتومبيلِ قرمز است
That is a white bag. آن يك كيفِ سفيد است
These are red cars. اين ها اتومبيل هاي قرمز هستند
Those are white bags. آن ها كيف هاي سفيد هستند  



  2 – بعد از فعل هاي is و are نيز مي توان به صورت زير رنگ را بيان كرد.

This car is red. اين اتومبيل ، قرمز است.
That bag is white. آن كيف ، سفيد است.
These cars are red. اين اتومبيل ها، قرمز هستند
Those bags are white. ‌آن كيف ها ، سفيد هستند  



  3- براي پرسيدن رنگ چيزي از عبارت what colour is براي حالت مفرد و از عبارت what colour are براي حالت جمع در ابتداي جمله استفاده مي كنيم

What colour is this car? اين اتومبيل چه رنگي است؟
What colour are these cars? اين اتومبيل ها چه رنگي هستند؟  



  4 – شما با رنگ هاي زير آشنا هستيد.

Black سياه
white سفيد
Red قرمز
Blue آبي
Green سبز
yellow زرد
Brown قهوه اي  



  تمرين
1 – جملات زير را كامل كنيد.

Those are ……..

This is ………..


پاسخ : 
Those are white shoes.

 This is a red fish. 



  2 – پاسخ دهيد :

What colour are these pencils?
They are red.  



  3 - جملات زير را با what colour سؤالي كنيد.

That shirt is yellow.
What colour is that shirt ?

These apples are green.
Whtat colour are these apples?

منبع: www.majazionline.ir

انگلیسی دوم راهنمایی درس ۲

درس 2 - انگلیسی دوم راهنمایی

درس دوم
دستور زبان There is ‌و There are

 

  دستور زبان

دستور زبان يا گرامر اين درس مربوط به عبارت هايي است كه با There is ‌و There are شروع مي شوند. همچنين شما در اين درس مي آموزيد كه چگونه اين عبارت ها را منفي و سؤالي كنيد.  

 

  نكته ها :

1 – عبارت There is به معناي «وجود دارد» براي حالت مفرد مي باشد.
عبارت There are به معناي «وجود دارند» براي حالت جمع مي باشد.
يك كتاب روي ميز وجود دارد.

There is a book on the table.

پنج كتاب روي ميز وجود دارند

There are five books on the table.  

 

  2 - براي سؤالي كردن عبارت هايي كه با There is يا There are شروع مي شوند، بايد از Is there و Are there در ابتداي جمله استفاده كنيم.

آيا يك كتاب روي ميز وجود دارد؟

Is there a book on the table?

آيا پنج كتاب روي ميز وجود دارد؟

Are there five books on the table?

 

طرز و روش جواب کوتاه yes به سؤالی که با Is there  و یا are there  شروع میشود

برای جواب کوتاه دادن با Yes به سوالی که با Is there   و یا are there  شروع میشود ابتدا Yes را مینویسیم و بعد از آن ویرگول اضافه می کنیم، سپس جای is و یا are را با there عوض میکنیم. یعنی از حالت سوالی خارج می کنیم .بقیه جمله را هم حذف می کنیم.

مثال:

?Is there a book on the table

.Yes,there is

?Are there two saolkdiers in the picture

.Yes,there are

 

به این سوالات پاسخ کوتاه مثبت دید.

(1)?Is there a map on the wall

(2)?Are there five ships in the picture

جواب:

(1).Yes, there is a map on the wall

(2).Yes, there are five ships in the picture

 

طرز و روش جواب کوتاه و کامل دادن همزمان با Yes

در این مورد باید گفت باید گفت ابتدا جواب کوتاه را مانند آنچه در بالا گفتیم مینویسیم و سپس در جلوی این جواب کوتاه، جواب کامل را  با عوض کردن جای is و یا are با  there می نویسیم و این بار برعکس جواب کوتاه کل جمله را مینویسیم . البته چنین جمله ای را با باید با حرف بزرگ شروع کنیم.

مثال:

?Are there two boys in the picture

.Yes, there are.There are two boys in the picture

 

 به این سوالات با Yes  پاسخ های کوتاه و کامل دید.

(1)?Is there a map on the wall

(2)?Are there five ships in the picture

جواب:

(1).Yes,there is. there is a map on the wall

(2).Yes, there are. There are five ships in the picture

 

  3 – براي منفي كردن اين عبارت ها از There isn’t و There aren’t استفاده مي كنيم.

 

طرز و روش منفی کردن there is   و   there are

برای منفی کردن there is   و   there are  به آخر is   و یا  are  کلمه  not اضافه می کنیم.

.There is a book on the table

.There is not a book on the table

 

.There are two books on the table

.There are not two books on the table

 

این جملات را منفی کنید.

(1).There is a spoon on the table

(2).There are many boys in this school

جواب :

(1).There is not a spoon on the table

(2).There are not many boys in this school

 

طرز و روش جواب کوتاه و کامل دادن همزمان با No

در این مورد باید گفت باید گفت ابتدا جواب کوتاه را مانند آنچه در بالا گفتیم مینویسیم و سپس در جلوی این جواب کوتاه، جواب کامل را  با عوض کردن جای is و یا are با  there و منفی کردن آن می نویسیم و این بار برعکس جواب کوتاه کل جمله را مینویسیم . البته چنین جمله ای را با باید با حرف بزرگ شروع کنیم.

مثال:

?Are there two boys in the picture

.No, there aren't.There aren't two boys in the picture

 

به این سوالات با No  پاسخ های کوتاه و کامل دید.

(1)?Is there a map on the wall

(2)?Are there five ships in the picture

جواب:

(1).No,there isn't. there isn'ta map on the wall

(2).No, there aren't. There aren't five ships in the picture

 

طرز و روش جواب کوتاه No به سوالی که با Is there و یا Are there  شروع میشود.

جواب کوتاه No به سوالی که با Is there و یا Are there  شروع میشود. ابتدا No را مینویسیم و سپس شکل منفی There  is و یا There are را بعد از ویرگول مینویسیم.بقیه جمله را هم حذف می کنیم.

مثال:

?Is there a pencil on the table

 .No, there  isn’t  

 

 تمرین: این سوالات پاسخ کوتاه منفی دید.

(1)?Is there a map on the wall

(2)?Are there two ships in the picture

جواب :

(1).No,there isn’t

(2).No there aren’t

 

 

چگونه جمله ای را که there is  و یا  there are  دارد را با what (چی - چکاره) سوالی کنیم؟


برای این کار ابتدا what را مینویسیم و سپس کلمه مورد سوال what را حذف میکنیم.سپس جمله باقی مانده را سوالی میکنیم و در جلوی what مینویسیم.و در آخر علامت سوال را نیز اضافه میکنیم.

.There is a pen on the book

?What is there on the book

 

.There are two pens on the book

?What are there on the book

 

  

این جملات را با what سوالی کنید.

(1).There is one car in the picture

(2).There are two  books under the table

جواب:

(1)?What is there in the piture

(2)?What are there under the table


 

 فرق بین there is   و   it is


There is  یعنی وجود دارد ولی it is  یعنی آن هست.

مثلا اگر کسی بخواهد بگوید توی کلاس درس یک تخته سیاه هست باید بگوید:

.There is a black board in the classroom

اما اگر کسی بخواهد بگوید آن یک تخته سیاه است می گوید:

.It is a black board

  تمرين :

 

   ۱ - براي پاسخ هاي داده شده سؤال مناسب بسازيد.

Yes , there is a teacher in the classroom.
Is there a teacher in the classroom?

Yes, there are many books in the library.
Are there many books in the library?  

 

  2- پاسخ كوتاه و كامل بدهيد .

Is there a taxi in the street?
No, there isn’t. There isn’t a taxi in the street.

Are there twenty students in the classroom?
No, there aren’t . There aren’t twenty students in the classroom.

انگلیسی دوم راهنمایی درس ۳

درس 3 - انگلیسی دوم راهنمایی

درس سوم

 

 آموزش صفات ملکی توجه: قبل از پرداختن به صفات ملکی بهتر است ابتدا ضمایر فاعلی را یکبار دیگر یادآوری کنیم.

جمع  

مفرد 

ما 

We 

من 

شما 

You 

تو 

You 

      

      

او (مذکر) 

He 

آنها 

They 

او (مؤنث) 

She 

      

      

آن (اشیاء) 

It 

دستور زبان يا گرامر اين درس درباره «صفت ملكي» مي باشد. «صفت ملكي» كلمه اي است كه قبل از اسم مي آيد و مالكيت را بيان مي كند. شما در اين درس با  آپاستروفs يا s' نيز آشنا مي شويد.  

 

  نكته ها :
1 – هر صيغه صفت ملكي خودش را دارد. اين صفات براي صيغه هاي مختلف به شرح زير هستند:

صيغه هاي مفرد
I -> my (مال من )
You -> your (مال شما)
He -> his (مال او)
She -> her (مال او)
It   - > its  (مال آن)



صيغه هاي جمع
We -> our (مال ما)
You -> your (مال شما)
They -> their (مال آنها)  

 

مقایسه بین صفات ملکی و ضمایر فاعلی: 

 

 

جمع

مفرد

 

صفات ملکی

ضمایر فاعلی

صفات ملکی

ضمایر فاعلی

Our

We

My

I

Your

Your

Your

You

 Their

 They

His

He

   

Her

Its

She

It

           

  اين صفات ملكي قبل از اسم مي آيند و مالكيت آن شيء را بر انسان بيان مي كنند. مانند:

My car اتومبيل من
Her watch ساعت او
Our teacher معلم ما
Their house خانه آنها  

 

  2- حالت ديگر بيان مالكيت استفاده از s' مي باشد. s'مالكيت به اسم شخص مي چسبد و بعد از آن نام شيء مورد نظر آورده مي شود. مانند :

Ali's book كتابِ علي
Mina's father پدر مينا  

 

  3 – هرگاه بخواهيم بپرسيم چيزي مال چه كسي است از كلمه whose در آغاز جمله استفاده مي كنيم. به اين ترتيب كه ابتدا whose سپس نام شيء مورد نظر و سپس فعل is يا are و سپس ضمير آن شيء را مي آوريم. مانند :

Whose car Is that ? آن اتومبيل مال چه كسي است
car شي
is فعل كمكي
that ضميرشي


Whose books are those? آن كتاب ها مال چه كسي است ؟  

 

  تمرين
1 – درجاي خالي صفت ملكي مناسب به كار ببريد.

1) Mr Amini has a car. …….car is blue.
پاسخ : his
2) Mina's brother has a bag.  ……bag is brown.
پاسخ : his
3) The students have many books .  .…. Books are in …. Bags.
پاسخ : their – their
 

 

  2- براي پاسخ هاي داده شده، با استفاده از كلمه پرسشي whose سؤال بسازيد.

1)………………? My shoes are black.
Whose shoes are black? پاسخ :


2) ……………? Ali's jacket is brown.
Whose jacket is brown? پاسخ:
 

 

  3 – با استفاده از صفت ملكي يك جمله جديد بسازيد.

1) They have a ball. It is white.
Their ball is white.

2)you and I have a car. It is red.
Our car is red. پاسخ

 منبع: www.majazionline.ir

انگلیسی دوم راهنمایی درس ۴

درس 4 - انگلیسی دوم راهنمایی

درس چهارم
دستور زبان درباره ساعت

 

اين درس بيشتر درباره ساعت و نحوه پرسيدن ساعت و چگونگي پاسخ دادن در ساعت هاي مختلف مي باشد.  

 توجه: قبل از یاد گرفتن ساعت بهتر است اول عدد را یاد بگیریم. چون بدون دانستن عدد( حداقل یک تا صد) گفتن ساعت بسیار مشکل و غیر ممکن است.

اعداد از یا تا صد

 

One یک Eight هشت Fifteen پانزده Fourty چهل
Two دو Nine نه Sixteen شانزده Fifty پنجاه
Three سه Ten ده Seventeen هفده Sixty شصت
Four چهار Eleven یازده Eighteen هجده Seventy هفتاد
Five پنج Twelve دوازده Nineteen نوزده Eighty هشتاد
Six شش Thirteen سیزده Twenty بیست Ninety نود
Seven هفت Fourteen چهارده Thirty سی Hundred صد

 

برای گفتن بیست و یک تا سی به این روش می گوییم.

 

Twenty one بیست و یک  Twenty six بیست و شش 
Twenty two بیست و دو  Twenty seven بیست و هفت 
Twenty three بیست و سه  Twenty eight بیست و هشت 
Twenty four بیست و چهار  Twenty nine بیست و نه 
Twenty five بیست و پنج  Thirty سی 

 

برای بقیه مثلا از سی تا صد همانند بالا ادامه می دهید.

 

  نكته ها :

1 – براي پرسيدن ساعت از عبارت ?What time is it استفاده مي شود كه معني آن «ساعت چند است؟» مي باشد.  

 

  2 – اگر در پاسخ ساعت كامل باشد يعني بدون دقيقه و ثانيه باشد . مي گوييم :

It's one o'clock ساعت يك است
It's twelve o'clock ساعت دوازده است  

 

  3- اگر ساعت کامل نباشد يعني دقيقه داشته باشد مي توان به دو صورت آن را خواند.

روش اول اين است که بعد از It's ابتدا ساعت و سپس دقيقه را بگوييم مثلا ًاگر ساعت پنج و بيست دقيقه باشدمي گوييم:

It's five twenty.

 

روش دوم اين است كه بگوييم بيست دقيقه از پنج گذشته است:

It's twenty minutes past five.  

 

  4 – اگر 15 دقيقه ( يك ربع) از ساعت گذشته باشد يا به ساعت مانده باشد مي توان در بيان ساعت از كلمه a quarter يعني يك ربع استفاده كرد.

مثلاً اگر ساعت دو و پانزده دقيقه باشد. مي گوئيم :
: ساعت يك ربع گذشته از دو است.

It's a quarter past two.

اگر ساعت پانزده دقيقه مانده به دو باشد مي گوييم :
ساعت يك ربع مانده به دو است

It's a quarter to two.  

 

  5 – اگر 30 دقيقه (نيم ساعت) از ساعت گذشته باشد مي توان در بيان ساعت از كلمه half يعني نيم استفاده كرد. مثلاً اگر ساعت دو و سي دقيقه باشد مي گوييم :

ساعت نيم (30 دقيقه) گذشته از دو است.

It's half past two.



پرسيدن ساعت
 

 

  • What time is it?

  • Where's the time, please?

  • Can you tell me the time, please?

 

بيان ساعت

راههاي مختلفي براي بيان ساعت وجود دارد:

۱- استفاده از past و to
 

 

2:15

a quarter past two

 

2:30

half past two

 

2:05

five past two

 

 

 

 

2:40

twenty to three

 

2:55

five to three

 

2:45

a quarter to three

وقتي عقربه دقيقه شمار دقيقاً  روي 5، 10، 15، 20 و ... قرار نمي‌گيرد (مثلاً 12، 24 و ...) در اينصورت از minutes استفاده مي‌شود:
 

 

3:04

four minutes past three

 

12:54

six minutes to one

2- استفاده از ساختار hour+minutes:

 It's 7.30  (seven thirty)

 It's 5.25  (five twenty-five)

 It's 2.42  (two fourty-two)

 It's 9.53  (nine fifty-three)

3- استفاده از o'clock

وقتي ساعت کامل مي‌شود (عقربه دقيقه شمار دقيقاً روي 12 قرار مي‌گيرد)، از o'clock استفاده مي‌شود:

    It's two o'clock

4- استفاده از a.m. و p.m.

وقتي بخواهيم روز يا شب را مشخص کنيم از a.m. (براي روز) و p.m. (براي شب) استفاده مي‌کنيم:

 

It's two p.m.

 

It's two a.m.

منبع: www.majazionline.ir

انگلیسی دوم راهنمایی درس ۵

درس پنجم

 دستور زبان

 گرامر اين درس درباره فعل امر در زبان انگليسي است.  

 

  نكته ها

1 – زماني كه از كسي مي خواهيم كه كاري را انجام دهد يعني به او امر مي كنيم. در اين موقع از فعل امري استفاده مي كنيم. براي امر كردن ابتدا فعل مورد نظرمان در آغاز جمله مي آوريم و سپس بقيه جمله را بيان مي كنيم. مانند

Open the door.     در را باز كن  

 

  2 – براي اينكه فعل امر را مؤدبانه تر بيان كنيم مي توانيم در ابتدا يا انتهاي جمله از كلمه please به معناي «لطفاً» استفاده كنيم. مانند

Please open the door.

لطفاً در را باز كن

Open the door, please.

لطفاً در را باز كن  

 

  3 – هنگام استفاده از please در انتهاي جمله امري بايد قبل از آن علامت كاما گذاشته شود.

 

  4 – هنگامي كه بخواهيم فعل امري را به شكل منفي بيان كنيم قبل از فعل از كلمه don’t استفاده مي كنيم. مانند :

لطفاً در را باز نكن

Don’t open the door , please  

 

  تمرين
1 – با استفاده از please و كلمات داده شده جمله بسازيد.

1) look – black board
Look at the blackboard, please.

2) door – close
Close the door, please.

3) window – open
Please open the window.


4) teacher – Listen
Please listen to the teacher.
 

 

 

۲ – با كلمات داده شده يك جمله بسازيد :

1) please- sit – don’t – desk – on – the .
Please don’t sit on the desk.

2) your – look – please – at – book.
Please look at your book.  

 منبع: www.majazionline.ir

انگلیسی دوم راهنمایی درس ۶

درس 6 - انگلیسی دوم راهنمایی

درس ششم

 

گرامر اين درس درباره زمان حال ساده مي باشد. شما در اين درس كاربرد فعل را با فاعل هاي مختلف مي بينيد.  

 

  نكته ها :

1- زمان «حال ساده» به كاري دلالت مي كند كه به طور روزمره انجام مي شود و تكرار مي شود.

فاعل مي تواند ضمير باشد. شما با ضماير مختلف آشنا شده ايد
من هر روز به مدرسه مي روم .

I go to school every day.

ايشان (آنها) هر صبح صبحانه مي خورند.

They eat breakfast every morning.

من هر روز اتاقم را تميز مي كنم.


I clean my room every day.

ما هر شب تلويزيون تماشا مي كنيم.

We watch TV every night.  

 

  2 – براي سوم شخص مفرد (He – she – It) به فعل اصلي جمله يك esیا s اضافه مي شود به مثال هاي زير توجه كنيد:

او هر روز فوتبال بازي مي كند.

He plays football every day.


او هر صبح تا مدرسه راه مي رود

She walks to school every morning.


علي هر روز ساعت 12 ناهار مي خورد

Ali eats lunch at 12:00 every day.  

 

  3 – هر گاه فعل مورد نظر ما به حروف (z-o-x- s – sh –ch) ختم شود دراين صورت براي سوم شخص مفرد به جاي s به آن حرف es اضافه مي شود. به مثال هاي زير توجه كنيد.

او هر روز تلويزيون تماشا مي كند

He watches TV every day.



او هر روز به مدرسه مي رود

She goes to school every day.  

 

  تمرين
1 – با كلمات داده شده جمله صحيح بسازيد

1) see – school – Ali – every day – I – at.
I see Ali at school every day

2) to – she – school – every day – goes – bus – by.
She goes to school by bus every day

3) at – lunch – every day – eat – they – school.
They eat lunch at school every day  

 

  2 – افعال داخل پرانتز را به شكل صحيح به كار ببريد

1) They ……to school by bus. (to go)
پاسخ : go
2) Mina …….lunch at home every day.(to eat)
پاسخ : eats
3) My father ……..TV every night. (watch)
پاسخ : watches  

 

  3-گزينه صحيح را انتخاب كنيد

1) You …….to Farabi school every day.(go – goes- to go)
پاسخ : go

2) The boys …….. in the mosque every day.(prays – pray- to pray)
پاسخ : pray

3) she ……….early every morning . ( get up – gets up – to get up)
پاسخ : gets up

4) ………study our books at home.(she – you and I - I )
پاسخ : you and I

5) ……..watches TV every night. (They – I – Mary)
پاسخ : Mary

6) My father ………to the park every morning. (to walk – walk – walks)
پاسخ : walks  

 

  4 – با توجه به كلمه داخل پرانتز جملات زير را بازنويسي كنيد.

1) I walk to my work every day. ( my sister)
My sister walks to her work every day.

2) My father gets up at six o'clock every day.(I)
I get up at six o'clock every day.

3) She prays in the mosque every morning . (at school)
She prays at school every morning.

تمرین درس 6 - انگلیسی دوم راهنمایی

 

Lesson 6            دوم راهنمایی             http://aam54.blogfa.com

1. Mr Amini goes to school ……..bus every day.

a) at           b) on          c) in          d) by

2. My brother lives …….Yazd.

 a) at           b) on          c) in          d) by

3. They ……….English in their class.

a) speak          b) teaches          c) doesn’t           d) don’t

4. We eat ……….every morning.

 a) lunch          b) breakfast          c) dinner          d) apple

5. The students are at school ……..eight every morning.

a) at           b) on          c) in          d) by

6. They eat lunch at …………. .

a) night          b) morning          c) evening          d) noon

7. Today is ………… . Tomorrow is Friday.

 a) Thursday         b) Monday         c) Saturday         d) Tuesday

8. My father ……….a book every Sunday.

  a) eats          b) works          c) looks          d) reads

9. That man is my ……… .

a) father         b) sister          c) baby          d) mother

10. Our sisters …………the house on Fridays.

a) close          b) write          c) read          d) clean

پاسخ سؤالات درس 6 دوم راهنمايي

1. d           2. c        3. a        4. b        5. a        6. d        7. a        8. d         9. a        10. d     

منبع: www.majazionline.ir

انگلیسی دوم راهنمایی درس ۷

درس 7 - انگلیسی دوم راهنمایی

درس هفتم
دستور زبان این درس درباره حالت سؤالي ومنفي زمان حال ساده می باشد. 

 

  نكته ها :
1 – براي سؤال در زمان حال ساده از افعال كمكي do, does‌استفاده مي كنيم. به اين ترتيب كه در ابتداي جمله بايستي فعل كمكي do يا does را بياوريم. البته در آغاز جمله do يا does بايد با حرف بزرگ شروع شوند. فعل كمكي does فقط براي سوم شخص مفرد بكار مي رود و براي بقيه صيغه ها فعل كمكي do به كار مي رود. به مثال هاي زير توجه كنيد.

آيا شما هر روز فوتبال بازي مي كنيد؟

Do you play football every day?

 

آيا او هر روز فوتبال بازي مي كند؟

Does he play football every day?

 

آيا علي هر روز فوتبال بازي مي كند؟

Does Ali play football every day?
 

 

  2 – توجه كنيد كه s يا es سوم شخص مفرد با اضافه شدن فعل كمكي does حذف مي شود و فعل به شكل اصلي برمي گردد.

 

  3 – براي منفي كردن زمان حال ساده از don’t يا doesn't استفاده مي كنيم. براي سوم شخص مفرد از doesn't استفاده مي كنيم. به مثال هاي زير توجه كنيد.

من هر روز فوتبال بازي نمي كنم

I don't play football every day.

او هر روز فوتبال بازي نمي كند

He doesn't play football every day.  

 

  4 – در پاسخ به سؤال هايي كه با Do و Does شروع مي شوند به دو طريق مي توان جواب داد. روش اول پاسخ كوتاه است. به اين ترتيب كه با كمك افعال كمكي do ‌و does در حالت مثبت به افعال كمكي don’t و doesn’t در حالت منفي جواب كوتاه مي دهيم.

مانند :

Do you play football every day?

آيا شما هر روز فوتبال بازي مي كنيد؟
Yes , I do . بله اين كار را مي كنم
No, I don’t . نه من اين كار را نمي كنم

Does he play football every day?

Yes , he does. بله او اين كار را مي كند
No, he doesn’t. نه او اين كار را نمي كند
روش دوم پاسخ بلند است. در پاسخ بلند نيازي به فعل كمكي نيست. مانند :

Do you go to school every day? Yes, I go to school every day.
Does she go to school every day? No, she doesn’t go to school every day.
Does she live in Tehran? No, she lives in Ahvaz.
 

 

  5 – در بعضي از سؤال ها از شما هم پاسخ كوتاه و هم پاسخ بلند خواسته مي شود.

 

  تمرين : 1 – پاسخ كوتاه و بلند بدهيد. از كلمات داخل پرانتز استفاده كنيد.

1) Do you go to the library every day?(school)
No,I don’t. I go to school every day.

2) Does Mary live in Shiraz?(Tehran)
No, she dosen't . she lives in Tehran.

3) Does your brother clean his room every day?
Yes, he does. He cleans his room everyday.  

 

  2 – براي پاسخ هاي داده شده سؤال بسازيد.

1) What do you eat every day?
I eat two apples every day.

2)What time do you get up every morning?
I get up at six o'clock every morning?

3) What does she teach in the class?
She teaches English in the class.  

 

  2- پاسخ صحيح را انتخاب كنيد.

1)Does she teach Arabic in the class? No, she ….(does – don’t – doesn't)
پاسخ : ( doesn't)

2) My friends ………in Tehran.(to live – live- lives)
پاسخ : live

3) …….eat lunch at home every day.(Mina – my friend – our family)
پاسخ : our family

4) She ……..TV every night. (to watch – watches – watch)
پاسخ : watches  

 

  4 – پاسخ بلند بدهيد.

1) Do they play football in the street? (No)
No, They don’t play football in the street.

2) Does your brother play ping-pong at school?(No)
No , he doesn't play ping-pong at school.

3) Does your sister work in a library? (yes)
Yes, she works in a library.

 

 تمرین درس 7 - انگلیسی دوم راهنمایی

 

 

Lesson 7            دوم راهنمایی          

1. Mr Amini teaches Per _ _ an.

a) se           b) si           c) ce            d) ci

2. We go …….school …….taxi.

a) by - to           b) at - by           c) by - on            d) to – by

3. They live …….Ahwaz.

a) on            b) in           c) at            d) to

4. Mina walks …….school every day.

a) on            b) in           c) at            d) to

5. Our ……..eats her lunch at 12:30.

a) sisters           b) father           c) mother           d) brother

6. Does your sister speak English? No, she ………. .

a) does not           b) don’t           c) does           d) do

7. Does she ……….the rooms every day?

a) clean          b) cleans         c) to clean          d) listens

8. ………….works in the library.

a) The girls          b) My friend          c) Ahmad and Ali          d) You

9. Whose car ……….you see in the street? Mrs Rahimi's.

a) is           b) do          c) are          d) does

10. The ………….clean the house on Fridays.

a) Zahra and Maryam          b) boys          c) student          d) girl

11. Does your sister ………….her room every day?

 a) clean          b) study          c) come          d) write

12. They …………in the park today.

a) don’t           b) doesn’t           c) aren’t           d) haven’t

13. A: Does Hossein's mother watch TV every morning?       B:Yes, ……………. .

 a) he does      b) he watches      c) she does      d) she watches

14. Their brother doesn’t ………..to work by bus.

 a) walks           b) goes          c) walk          d) go

15. a)they         b)this         c)three       d)those                تلفظ                                                   

 16. Do you …………the radio every afternoon?

 a) listen to          b) listens to          c) listen          d) listens

17. What time ………..the student come to the class?

 a) does          b) do          c) are          d) is

18. The student …….play football in the park.

a) don’t           b) doesn’t           c) aren’t           d) isn’t

19. My brother ……..in Tehran today.

a) don’t           b) doesn’t           c) aren’t           d) isn’t

20. The ……….sees Ali at school every day.

 a) boy          b) my brother          c) girls          d) the students

 

پاسخ سؤالات درس 7 دوم راهنمايي

1. b            2. d          3. b           4. d         5. c        6. a       7. a       8. b       9. b       10. b        

11. a         12. c        13. c        14. d       15.c       16. a     17. a     18. b      19. d     20. a

 

منبع: www.majazionline.ir

انگلیسی دوم راهنمایی درس ۸

درس 8 - انگلیسی دوم راهنمایی

درس هشتم
دستور زبان این درس درباره ي كلمات استفهامي (پرسيدن سؤال) می باشد.

 

 گرامر اين درس درباره ي استفاده از كلمات استفهامي در پرسيدن سؤال است. در انگليسي با كلماتي به غير از افعال كمكي نيز مي توان سؤال پرسيد. به اين كلمات استفهامي مي گويند.
در زير شما با اين كلمات و كاربرد آن ها آشنا مي شويد:  

 

  نكته ها :
1 – كلمات استفهامي كه در اين درس با آنها آشنا مي شويد، عبارتند از :

Who چه كسي
What چه، چه كاره
Where كجا
When چه وقت
How many چند تا  

 

  2 – براي پرسش با استفاده از كلمات استفهامي به صورت زير عمل مي كنيم :

... + فعل اصلي + فاعل يا ضمير آن+ ( does- do-am - are – is) فعل كمكي + كلمه استفهامي
به مثال زير توجه كنيد :
شما كجا زندگي مي كنيد؟

Where do you live?

ايشان چه وقت به خانه مي آيند؟

When do they come home ?

او چه چيزي لازم دارد؟

What does he need?

او چه كسي است ؟

Who is he ?

او چه كاره است ؟

What is he ? ‌  

 

  3 – براي How many لازم است كه نام شيء يا انسان مورد نظر را به صورت جمع بعد از آن ذكر كنيم و سپس فعل كمكي را استفاده كنيم. مانند

How many cars are there in the street?

چند تا اتومبيل در خيابان وجود دارد؟

How many students play football in the park?

چند تا دانش آموز در پارك فوتبال بازي مي كنند؟  

 

  تمرين :
1 – باتوجه به كلمه ي داده شده سؤال بسازيد.

1) Ali lives in Azadi street. (who)
Who lives in Azadi street?
 

2) Mary studies her books in the library.(where)
Where does Mary study her books?


3) They play football on Fridays.(when)
When do they play football?

4) Mr Bahrami teaches twenty students.(How many)
How many students does Mr Bahrami teach?

5) She is a teacher. (what)
What is she?

6) I eat two apples every day.(How many)
How many apples do you eat every day?

 

Lesson 8              دوم راهنمایی          

1. A: Where ………the girls? B: "At school"

a) do                 b) are                  c) does                   d) is

2. A: ………..do your brothers get up?   B: At 5:30

a) What time          b) What            c) Where             d) Who

3. I eat an apple. ………… do you eat, Amir?

a) When            b) What            c) Where             d) Who

4. They have Arabic ……...Tuesdays.

a) in           b) at           c) by            d) on

5. Mr Ahmadi lives ………Sadi Avenue.

a) in           b) at           c) by            d) on

6. A: When does the bus …………?   B: At 7:00.

a) come           b) study           c) eat            d) play

7. A:How many ………….are there in the class? B: "Thirty"

a) teacher           b) student           c)boys            d) three girls

8. Please ………..watch TV.

a) doesn’t            b) haven't           c) hasn’t             d) don’t

9. Mr Moradi …………English in this school.

a) listens           b) speaks           c) goes            d) eats

10. That man is a …………. .

a) father           b) farmer           c) brother            d) baby

11. My father and I are ………… .

 a) teachers           b) brothers           c) babies            d) sisters

12. I ……….the radio on Sundays.

a) clean           b) listen           c) write            d) read

13. These farmers …………on Mahdi Avenue.

a) like           b) play           c) teach            d) live

14. A: ……….do you teach? B: Persian.

a) What time           b) Whose           c) Who            d) What

15. ………is your mother? She's an English teacher.

a) What time           b) Whose           c) Who            d) What

16. ……….do your brothers work? At school.

a) When            b) How many           c) Where             d) who

17. ………..pictures are there on the wall?

a) When            b) How many           c) Where             d) who

18. …………speaks English in the class? Mr Akbari.

a) What time           b) Whose           c) Who            d) What

19. …………glasses do you see in the room? My friend's, Ali.

a) Whose           b) How many           c) Where             d)What

20. a) mosque           b) box           c) does            d) not       تلفظ     

 

پاسخ سؤالات درس 8 دوم راهنمايي

 1. b        2. a        3. b         4. d         5. d         6. a        7. c        8. d       9. b      10. b            

11. a       12. a      13. d      14. d      15. d        16. c      17. b      18. c     19. a     20. c

 

منبع: www.majazionline.ir

انگلیسی دوم راهنمایی درس ۹

درس 9 - انگلیسی دوم راهنمایی

درس نهم

 

گرامر اين درس درباره ي زمان حال استمراري مي باشد. زمان حال استمراري براي بيان كاري به كار مي رود كه الان در حال انجام شدن است.  

 

  نكته ها :

1 – شكل جمله در زمان حال استمراري به صورت زير مي باشد. 
بقیه جمله +  ing + فعل + am,is,are + فاعل
به مثال هاي زير توجه كنيد:
من حالا در حال تماشا كردن تلويزيون هستم.

I am watching TV now.

ايشان (آنها) حالا در حال خوردن صبحانه هستند.

They are eating breakfast now.

او حالا در حال انجام دادن تكاليفش است.

She is doing her homwork now.  

 

  2 – فعل كمكي am براي فاعل (I) و فعل كمكي Is براي (It , she , he) و فعل كمكي are براي ( بقيه فاعل ها) مي باشد.
3 – زمان حال استمراري معمولاً با قيد now به معناي «حالا» همراه مي باشد.

 

صرف زمان حال اسمتراری در حالت مثبت

 

جمع

مفرد

ما  در حال با زی  هستیم

We are playing

من  در حال با زی هستم

I  am playing

شما   در حال با زی هستید

You are playing

تو   در حال با زی هستی

You are playing

 

 

او  در حال با زی  هست

He is playing

ایشان  در حال با زی  هستند

They are playing

او  در حال با زی  هست

She is playing

 

 

  در حال با زی

It is playing

 

 

 

  4 – براي سؤال ساختن دراين زمان

سوالی کردن زمان حال استمراري

بايد ابتدا در جمله فعل كمكي و سپس فاعل و سپس بقيه جمله را ذكر كنيم. مثال :

زمان حال استمراري 

she is eating lunch now.

 

Is she eating lunch now?  

 

صرف زمان حال استمراری در زمان حال استمراری به شکل سوالی

 

جمع

مفرد

آیا ما  در حال با زی  هستیم

We are playing

آیا من  در حال با زی هستم

Am I playing

آیا شما   در حال با زی هستید

You are playing

آیا تو   در حال با زی هستی

You are playing

 

 

آیا او  در حال با زی  هست

He is playing

آیا ایشان  در حال با زی  هستند

They are playing

آیا او  در حال با زی  هست

She is playing

 

 

   آیا در حال با زی

It is playing

 

  5 – براي منفي کردن زمان حال استمراري بعد از فعل كمكي 

منفی کردن زمان حال استمراري

از not استفاده مي كنيم:

حال استمراري

She is eating lunch now.

 

She is not eating lunch now.  

 

صرف زمان حال اسمتراری در حالت منفی


 

جمع 

مفرد 

ما          در حال با زی  نیستیم 

We are not  playing 

من          در حال با زی نیستم 

I  am not playing 

شما          در حال با زی نیستید 

You not  are playing 

تو           در حال با زی نیستی 

You are not playing 

      

      

او          در حال با زی  نیست 

He is not  playing 

ایشان         در حال با زی  نیستند 

They are not  playing 

او          در حال با زی  نیست 

She is not  playing 

      

      

      در حال با زی نیست 

It is not  playing 

 

نكاتي در مورد هجي (افعال ing دار)

1- افعالي که به يک e ختم مي‌شوند، آن e حذف مي‌شود:

come, coming     take, taking     write, writing

ولي در مورد افعالي که به ee ختم مي‌شوند، اين قاعده صدق نمي‌کند:

agree, agreeing     see, seeing

2- در افعال يک بخشي (يک هجايي) که داراي يک حرف صدادار و يک حرف بي‌صدا مي‌باشند، حرف بي‌صداي آخر تکرار مي‌شود:

running, stopping, getting

ولي چنانچه حرف بي‌صداي آخر y يا w باشد، تکرار نمي‌شود:

showing, enjoying


  تمرين
1. افعال داخل پرانتز را به شكل صحيح به كار ببريد.

1) I ………football now.(to play)
پاسخ: am playing

2) He ………….football every Sunday. (to play)
پاسخ: plays

3) He ……… his homework now. (to do)
پاسخ: is doing  

 

  2 – گزينه صحيح را انتخاب كنيد.

1) Please ………your hands.(is washing – wash- washes)
پاسخ: wash

2) He ……….tea now. (drink – drinks – is drinking)
پاسخ: is drinking

3) Mary ………her room every Friday.(cleaning – is cleaning – cleans)
پاسخ : cleans

4) We don't …….to school on Fridays. (to go – are going – go)
پاسخ: go

5) You and I ………our books now.( studying – are studying – study)
پاسخ : are studying

6) ……………to bed, please.(going – goes – go)
پاسخ: go  

 

  3 - با توجه به كلمات داخل پرانتز ، جملات زير را بازنويسي كنيد.

1) We are looking at our books now.(she)
She is looking at her book now.

2) Are you washing your hands?(He)
Is he washing his hands?

3) I say my prayers every day.( now)
I am saying my prayers now.

4) They walk to school every morning.(now)
They are walking to school now.


منبع: www.majazionline.ir

انگلیسی دوم راهنمایی درس ۱۰

درس 10 - انگلیسی دوم راهنمایی

درس دهم
دستور زبان این درس درباره گذشته فعلbe (بودن) يعني افعال was, were می باشد.

 

  نكته ها
1 – فعل بودن در زمان حال (am – is – are) مي باشد. گذشته ي آن (was – were) مي باشند.
2 – فعل was براي فاعل هاي (I – he – she – it) بكار برده مي شود و معناي آن «بودن» مي باشد. مانند:

I was sick yesterday.

من ديروز مريض بودم

She was absent yesterday.

اوديروز غايب بود

He was in Shiraz last week.

او هفته گذشته در شيراز بود  

 

  3 – فعل were براي بقيه فاعل ها بكار برده مي شود و معناي آن «بودن» مي باشد.
مانند

شما ديروز در مدرسه بوديد.

You were at school yesterday.

ما ديشب خسته بوديم

We were tired last night .

ايشان (آنها) ديروز شاد بودند

They were happy yesterday.  

 

  4 – براي منفي كردن بعد از فعل از كلمه not استفاده مي كنيم مانند :

من ديروز مريض نبودم

I was not sick yesterday.


شما ديروز در مدرسه نبوديد

You were not at school yesterday.  

 

  5 - مخفف was not و were not به صورت weren't , wasn't مي باشد.

 

  6 – براي سؤالي كردن اين جملات ابتدا در آغاز جمله فعل was يا were و سپس فاعل را مي آوريم. مانند :

آيا او ديروز غايب بود ؟

Was she absent yesterday?

ايا آنها ديروز خوشحال بودند؟

Were they happy yesterday?  

 

  7- در جواب هاي كوتاه از was يا was'nt و were يا weren't استفاده مي كنيم.

صرف فعل to be   در زمان گذشه ساده – شکل منفی   

جمع  مفرد 
ما نبودیم We were not  من نبودم  I was not
شما نبودید  You were not تو نبودی  You were not
    او نبود He was not
آنها نبودند  They were not او نبود  She was not 
    آن نبود  It was not

 
 
صرف فعل to be   در زمان گذشه ساده – شکل سوالی   

جمع  مفرد 
آیا ما بودیم؟   ?Were we  آیا من بودم؟   ?Was I  
آیا شما بودید؟   ?Were you آیا تو آیا بودی؟   ?Were you 
    آیا او بود؟   ?Was he 
آیا آنها بودند؟   ?Were they  آیا او بود   ?Was she 
    آیا آن بود؟   ?Was it 

 

 

  تمرين
1 – در جاهاي خالي was – were- wasn’t – weren’t به كار ببريد.

1) yesterday …………..Sunday.
پاسخ : was


2)Ali is here today , but he ……….here yesterday.
پاسخ : wasn't


3) The teacher was in the library, but the students…………
پاسخ: weren't  

 

  2 – به سؤال هاي زير پاسخ كوتاه و كامل بدهيد.

1) Were you sick last night?
No, I wasn't . I wasn't sick last night.

2) Was your brother at home yesterday?
Yes, He was. He was at home yesterday.

3) Were your sisters in the park yesterday morning?
No, they weren't. They weren't in the park yesterday morning.  

 

  3- گزينه صحيح را انتخاب كنيد.

1)Mr Ahmadi …….in the park yesterday.(is – was – were)
پاسخ: was

2) The students ……..at school yesterday.(are – weren't – wasn't)
پاسخ: weren't

3) Today is Sunday. Yesterday was ……( Monday – Friday- Saturday)

تمرین درس 10 - انگلیسی دوم راهنمایی

 

   دوم راهنمایی  -  تمام دروس                        http://aam54.blogfa.com

 

CHOOSE THE CORRECT ANSWERS

1.Mina has a comb. It’s……………

a) Mina’s           b) her            c) Mina          d) she

2. Where ……………your father work?

a) has         b) do          c) does         d) is

3. Their ………………eats his breakfast at home every morning.

a) mother        b) sister         c) brothers          d) father

4. Her brother has a bicycle. …………bicycle is red.

a) His         b) Their          c) Her            d) My

5.………………scarf is on the table.

a) There is          b) The red        c) This is         d) That’s

6. In Iran, students don’t go to school on……………….

a) Thursdays           b) Fridays         c) Wednesdays       d) Tuesdays

7. Mr Kamali …………….in his house today.

a) doesn’t          b) don’t          c) isn’t         d) aren’t

8. That is ……………………

a) my pencils           b) a white egg         c) orange           d) blue pens

9. I have many books. ………………..books do you have?

a) When              b) where           c) How many           d) What time

10. Do your brother and I eat breakfast at six? Yes, …….. .

a) you do          b) he does           c) they do           d) we do

11. My teacher doesn’t ………….to school. She goes there by bus.

a) walk          b) write          c) go         d) point

12. Tomorrow is Friday. Today is …………..

a) Thursday          b) Tuesday             c) Sunday           d) Wednesday

 

13. Don’t …………..at the window, please.

a) open            b) look           c) point          d) close

14. It is ten to five. It’s …………………

a) four fifty         b) five ten            c) ten five           d) a quarter past ten

15. There is a ……………….under our eyes.

a) nose          b) hair          c) lip           d) ear

16. What time …….they get up every morning?

a) do          b) does          c) are          d) have

17. Are …………..rulers red?

a) there           b) they          c) those            d) this

18. When ………………you at home?

a) do           b) does           c) have            d) are

19. I see many ……………….in the library.

a) two books          b) a book           c) book            d) books

20.………………picture is that? It’s my picture.

a) What          b) What color           c) what time          d) whose

21. Does your sister play football every Sunday? No, she ……………….ping-pong.

a) play            b) do           c) plays            d) does

22. Does she …………………the radio every night?

a) listens to           b) listens              c) to listen           d) listen to

23. Who’s …………..to your teacher?

a) speaking             b) to speak               c) speaks             d) speak

24. Ali ……………….dinner at 8 every night.

a) eats            b) eat             c) pray         d) prays

25. What are they doing? They’re ………….TV.

a) watching             b) watch          c) watches           d) to watch

26. Which word is pronounced differently from the others?                      تلفظ

a) this             b) thank         c) these          d) they

27. Which word is pronounced differently from the others?

a)  school             b)  too            c)  look           d)  spoon                     تلفظ  

28. It's four fifty five. It's ………….

a) five past five           b) five to five           c) fifty past five           d)  fifty to five

29. Look at the blackboard. …………look out of the window.

a)  Do               b) Don't         c) Doesn't           d) Does

30. Please write ……..your notebook.

a) on         b) at            c)  in           d) to

31. They ………..their books on Fridays.

a) eat            b) go            c) study              d) work

32. Does …………….watch TV?

a) we            b) they         c) your friends              d) your friend

33. Which word has the/i:/sound?                          تلفظ

a) sit                b) please           c) nice            d) ship

34. Twenty and sixty are…………….

a) seventy              b) ninety             c) one hundred             d) eighty

35. Ali eats lunch at 1:30.He ………………lunch at 12 o’clock.

a) don’t eat              b) eats              c) doesn’t eat               d) don’t eat

36.……………….has a ruler in …………….bag.

a) Mina - her             b) She - my              c) Mina – his               d) Her - Mina

37. Is this ………shirt? Yes, it’s my shirt.

a) my               b) your              c) his             d) her

38. The girls………………to the park every afternoon.

a) is coming               b) coming             c) comes               d) come

39. It’s ………….Let’s take a taxi.

a) late            b) plate           c) about           d) OK

40. Today is S _ t _ rday.

a) u - a                 b) u - i                c) a - u                d) i – u

پاسخ سؤالات دوم راهنمايي (تمام دروس)

1. a          2. c         3. d         4. a          5. b          6. b          7. c         8. b         9. c          10. d       

11. a         12. a          13. b       14. a         15. a         16. a           17. c      18. d          19. d     

20. d         21. c          22. d         23. a         24. a       25. a          26. b        27. c         28. b    

29. b          30. c          31. c          32. d          33. b          34. d         35. c          36. a               

37. b    38. d  39. a    40. c     

      منبع: www.majazionline.ir

کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : telegram.me/majazionline

اين مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذاريد
برچسب ها : -آموزش زبان انگليسي-کتابهاي انگليسي-تاپ ناچ-انواع صفت و زمان در انگليسي-زبان آنلاين-انگليسي-سايت زبان انگليسي-زبان خارجه-نمونه سوال زبان انگليسي-سوال تستي زبان انگليسي-English-لغات انگليسي-اصطلاحات انگليسي-زبان انگليسي دوره راهنمايي-زبان انگليسي دوره دبيرستان-آموزش زبان کودکان-گرامرانگليسي-آموزش تصويري زبان انگليسي-مکالمه انگليسي-فيلمهاي زبان انگليسي-داستان انگليسي-آهنگ انگليسي-فايلهاي صوتي زبان انگليسي- ,

مطالب مرتبط

دانلود ویرایش سوم کتاب Techniques and Principles in Language Teaching
دانلود دیکشنری ورق زن OPD
دانلود کتاب ورق زن زبان انگلیسی پایه نهم سال تحصیلی94-95
دانلود کتاب راهنمای معلم زبان انگلیسی پایه هفتم
دانلود کتاب راهنمای معلم زبان انگلیسی پایه هشتم
دانلود رایگان 600 داستان از مشهورترین داستان های انگلیسی -برای آیپد و آیفون
دانلود کتاب قواعد گرامری زبان انگلیسی
دانلود کتاب گرامر برای مکالمه ی زبان انگلیسی
دانلود رایگان کتاب 600 لغت ضروری آزمون TEOIC
دانلودکتاب Dive Into Danger همراه با فایلهای صوتی
دانلود کتاب اصطلاحات انگلیسی در قالب داستان-Can you believe it 1
دانلود کتاب انگلیسیEnglish Grammar for Dummies
دانلودکتاب 1500 واژه پرکاربرد در زبان انگلیسی‎
دانلودرایگان کتاب تست های ضروری زبان انگلیسی-بیش از1000تست-essential english teste
دانلودرایگان کتاب زبان انگلیسی خیلی سبزپایه هشتم
کتاب ۱۰۰ داستان تصویری عبرت انگیز انگلیسی
دانلود کتاب معلم انگلیسی پایه هفتم(سال اول دوره اول متوسطه) سال تحصیلی 94-93
دانلود کتاب آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی
دانلود کتاب راهنمای معلم کتاب زبان انگلیسی پایه هشتم سال تحصیلی1393-1394
دانلود کتاب ترجمه فارسی 504
دانلود کتاب انگلیسی پایه هشتم(سال دوم دوره اول متوسطه)93-94
دانلود کتاب کتاب کار انگلیسی هشتم93-94
دانلود کتاب کتاب کار انگلیسی پایه هفتم(سال اول دوره اول متوسطه)93-94
دانلود کتاب زبان انگلیسی پایه هفتم (سال اول -دوره اول متوسطه)1393-1394(جدید)
دانلودکتاب صوتی ۴۰۰۰iEssential English Words
دانلود کتاب لغات 504 لغت کاربردی انگلیسی همراه با معنی فارسی
متن کامل انگلیسی مکالمات آموزش زبان انگلیسی نصرت 2
دانلود کتاب آزمون سازی -Language testing and assessment
دانلود کتاب زمانهای انگلیسی
دانلود تست کتاب فیس تو فیس-Face to face sample test
دانلود سری کتابهای آیلتس کمبریج
دانلود کتابهای مفید آموزش زبان انگلیسی
دانلود کتاب آمادگی برای آزمون جی ار ایی-GRE
دانلود کتاب تاچ استون 1-touchstone 1
دانلود کتاب گرامر تصویری برای کودکان
دانلودکتاب کارزبان انگلیسی پایه هفتم
دانلودراهنمای معلم -کتاب زبان انگلیسی پایه هفتم
دانلود فايل هاي صوتي كتاب زبان انگليسي پایه هفتم
دانلود کتاب فوق العاده زبای گرامر تصویری
دانلود کتاب راهنمای خواندن و درک مفاهیم ۱ دانشگاه پیام نور(این فایل pdf میباشد)
دانلود کتاب الکترونیکی آنلاین زبان انگلیسی پایه هفتم
آموزش درسهای کتاب زبان انگلیسی اول دبیرستان(درس 1 الی 9)
آموزش درسهای کتاب زبان انگلیسی دوم دبیرستان(درس 1 الی 7)
آموزش درسهای کتاب زبان انگلیسی سوم دبیرستان(درس 1 الی 6)
آموزش درسهای کتاب زبان انگلیسی اول راهنمایی (درس 1 الی 9)
آموزش درسهای کتاب زبان انگلیسی اول راهنمایی (درس 1 الی 10)
دانلود کتاب های زبان انگلیسی دوره راهنمایی و دبیرستان
دانلود بهترين كتاب يادگيري لغت انگليسي Verbal Advantage
دانلود کتاب آموزش مکالمه زبان انگلیسی یکبار برای همیشه
دانلود فراگیری زبان با کتب دانشگاه کمبریج به نام Face2Face Cambridge English Course

صفحات سايت

تعداد صفحات : [Blog_Page_Count]
[Blog_Page]

آخرين مطالب ارسالي

-براي پاسخ سريع لطفا با شماره 09304293050 تماس بگيريد


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
قوانين بخش نظرات
1 - نظرات اسپم و تبليغاتي تاييد نخواهد شد.
2 - فقط نظراتي که جنبه عمومي داشته باشند تاييد و منتشر مي شوند.
3 - نظرات فينگليش تاييد نخواهند شد.
4 - هرگونه درخواست و يا حل مشکلات فقط در انجمن امکان پذير است.
5 - لطفا انتقادات و پيشنهادات و همچنين درخواست هاي خود را از بخش هاي تماس با ما و درخواستي ها ارسال نماييد.

تبليغات

محل تبليغات شما

اطلاعات کاربري

نام کاربری :
رمز عبور :

مطالب پربازديد

مطالب تصادفي

محل تبليغات شما
محل تبليغات شما
محل تبليغات شما
محل تبليغات شما
محل تبليغات شما
محل تبليغات شما

مجوزهاي سايت

logo-samandehi

آمار سايت

کل مطالب : 7340
کل نظرات : 1205
افراد آنلاين : 43
تعداد اعضا : 7389
بازديد کل سايت : 14,586,485

چت باکس

[My_Chat_Box]