در صورت داشتن سوال يا بروز مشکل در سايت با ما تماس بگيريد 09304293050

اسلايد شو

جستجو

تبليغات

محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما

موضوعات

کتابهای زبان انگلیسی
آموزش زبان انگلیسی
زبان آلمانی
آموزش آی تی
ترفند
دانلود نرم افزار
موبایل
بازی
فناوری - IT
فیلمهای آموزشی
انیمیشن-کارتون
همراه اول-ایرانسل
کتابخانه مجازی آنلاین
مقاطع تحصیلی
خدمات سایت

قالب وبلاگ

محل تبلیغات شما اینجاست

محل تبليغات شما
کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : telegram.me/majazionline

نمونه سوالات بخش گرامر آزمون MCHE

www.majazionline.ir

Directions: Questions 1 -5 are incomplete sentences. Beneath each sentence you will see four words or phrases, marked (A), (B), (C), and (D). Choose the one word or phrase that best completes the sentence.

1. Most doctors of the Colonial period believed _______ was caused by an imbalance of humors in the body.

 (A) In disease                         (B) That disease

 (C) Of disease                         (D) about disease...

 2. In 1976 Sarah Caldwell became _________ at the Metropolitan Opera House in New York City.

 (A) She was the first woman to conduct        (B) The first woman conductor

 (C) The woman was first conducting             (D) The woman conducts first

3. On January 7, 1955, Marian Anderson became _________ to sing a major role at New York City's Metropolitan Opera House.

 (A) The first African American                      (B) The first African American was

 (C) She was the first African American         (D) When the first African American

 4. Perhaps the most significant postwar trend was the decentralization of cities throughout the United States, _________ when massive highway-building programs permitted greater suburban growth.

 (A) And accelerated a phenomenon               (B) A phenomenon that accelerated

 (C) Accelerating a phenomenon which,          (D) The acceleration of which phenomenon

5. Ronald Reagan had served two terms as governor of California before _________ President.

 (A) He became                                                (B) When becoming

 (C) Became                                                      (D) Did he become

Directions: In questions 6 -15 each sentences has for underlined word or phrases, marked (A), (B), (C), and (D). Choose the one word or phrase that must be changed in order for the sentence to be correct.

6. During the Harlem Renaissance of the 1920's, (A) much African American writers, artists, and (B) musicians came to Harlem in New York City, (C) creating a cultural ( D) center there.

 

7. In Concord, Massachusetts, there is a (A) museum commemorating the (B) life of Louisa May Alcott, the (C) author the nineteenth-century (D) novel Little Women.

8. Lactose, (A) a sugar (B) present in milk, is one (C) of simple sugars used in (D) food preparations for infants.

 9. Jackson , Michigan , (A) a city (B) who was (C) settled in 1829, was named (D) for Andrew Jackson, the seventh President of the United States .

10. Boulder, Colorado, (A) is only city in the United States (B) that derives its (C) water supply from (D) a glacier.

11. (A) Construction (B) of first skyscraper (C) began in Chicago in 1883 (D) with the ten-story Home Insurance Building.

 

12. The Mississippi riverboat, which (A) evolved from simpler (B) steamship of the early 1800's, became the (C) dominant form of (D) passenger transport on the Mississippi River.

 13. Modern stringed instruments comprise (A) both instruments (B) of ancient origin, (C) such as the harp, and the (D) developed recently family of bowed instruments that includes the violin.

14. Stars provided early (A) astronomer with a (B) reference system (C) for measuring (D) the motions of planets, the Moon, and the Sun.

 15. The coal industry is important to (A) every industrial nation (B) because most (C) other industries are directly or indirectly (D) dependent on it.

Grammar TEST ONE

Numbers

Correct Answer

1

B

2

B

3

A

4

B

5

A

6

A

7

C

8

C

9

B

10

A

11

B

12

B

13

D

14

A

15

A

منبع: www.majazionline.ir
کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : telegram.me/majazionline

اين مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذاريد
برچسب ها : -آموزش زبان انگلیسی-کتابهای انگلیسی-تاپ ناچ-انواع صفت و زمان در انگلیسی-زبان آنلاین-انگلیسی-سایت زبان انگلیسی-زبان خارجه-نمونه سوال زبان انگلیسی-سوال تستی زبان انگلیسی-English-لغات انگلیسی-اصطلاحات انگلیسی-زبان انگلیسی دوره راهنمایی-زبان انگلیسی دوره دبیرستان-آموزش زبان کودکان-گرامرانگلیسی-آموزش تصویری زبان انگلیسی-مکالمه انگلیسی-فیلمهای زبان انگلیسی-داستان انگلیسی-آهنگ انگلیسی-فایلهای صوتی زبان انگلیسی- ,

مطالب مرتبط

دانلود نمونه سوالات نرم افزار رزاستون درس 1 الی 4-Rosetta Stone English Level1
نمونه سوالات المپیاد زبان انگلیسی سال دوم دبیرستان
دانلودرایگان کتاب تست های ضروری زبان انگلیسی-بیش از1000تست-essential english teste
نمونه سوالات المپیاد زبان انگلیسی همراه با پاسخنامه مقطع دبیرستان-Olympiad zaban
دانلود رایگان نمونه سئوالات آزمونOET
دانلود کتاب آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی
بانک نمونه سوالات زبان انگلیسی سالهای اول-دوم-سوم دبیرستان- شامل بیش800سوال
نمونه سوالات آزمون Cpe
نمونه سوال گرامر زبان انگلیسی
نمونه سوال زمان گذشته در زبان انگلیسی-SIMPLE PAST
نمونه سوال افعال to be
نمونه سوالات کتاب واژگان فرهنگ لغت لانگمن-Longman
نمونه سوال حروف اضافه زمانها در انگلیسی
تست زمانها وحروف اضافه قیدها در زبان انگلیسی
نمونه سوال تست تعیین سطح آکسفورد(همراه با کلید)
500 تست زبان انگلیسی اول دبیرستان
نمونه سوال اصطلاحات انگلیسی(Idioms in English)
نمونه سوالات امتحان تعیین سطح زبان انگلیسی برای علاقمندانی که می خواهند مکالمه یادبگیرند
نمونه سوالات زبان انگليسي(۳) خرداد1393
دانلود سوالات نهایی زبان انگلیسی شهریور92(مناسب برای دانش آموزان تجدید شده)
نمونه سوالات آزمون جهت تعیین سطح شما در متد TOP NOTCH _شامل 120نمونه سوال
نمونه سوال حال کامل-present perfect
نمونه سوال زمان حال استمراری-Present continous
نمونه سوال 'گذشته ساده و استمراری-PAST SIMPLE &CONTINOUS
نمونه سوال گذشته کامل استمراری-past perfect continous
نمونه سوال گذشته استمراری-past continous
نمونه سوال گذشته ساده-Simple past
نمونه سوال جملات شرطی-Conditional free sample worksheet
20سوال Present perfect or past simple
نمونه سوال RELATIVE CLAUSE test
نمونه سوال آزمون کتابCAE
نمونه سوالات درس 4 کتاب فورکرنر 4-FOUR corners 4 unit 4
دانلود نمونه سوالات آزمون تافل
نمونه سوالات زبان پیش دانشگاهی نوبت دوم
نمونه سوال امتحان درس اول زبان انگلیسی سال اول دبیرستان
نمونه سوال امتحان درس اول زبان انگلیسی سال سوم دبیرستان
نمونه سوالات reading and writing و listeningپایه هفتم
نمونه سوال Speaking پایه هفتم
جدیدترین سوالات زبان انگلیسی پایه هفتم (ویژه امتحانات پایان ترم)
نمونه سوال گرامر زبان انگلیسی-مقدماتی-متوسط-پیشرفته
سوالات زبان سال اول راهنمایی
نمونه سوالات تستی زبان انگلیسی سال سوم راهنمایی
نمونه سوالات نهایی زبان انگلیسی سال سوم راهنمایی
نمونه سوال کتاب 504 واژه
نمونه سوالات تستی گرامر زبان انگلیسی-grammer test
سوالات تستی زبان پیش دانشگاهی 2
نمونه سوالات آزمون سی پی ایی-close test for Cpe Exam
آزمونهای سطوح مختلف زبان انگلیسی
دانلودسری کامل تست زبان انگلیسی-english test
مجموعه سوالات امتحانی زبان انگلیسی سوم راهنمایی

صفحات سايت

تعداد صفحات : [Blog_Page_Count]
[Blog_Page]

آخرين مطالب ارسالي

-براي پاسخ سريع لطفا با شماره 09304293050 تماس بگيريد


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
قوانين بخش نظرات
1 - نظرات اسپم و تبليغاتي تاييد نخواهد شد.
2 - فقط نظراتي که جنبه عمومي داشته باشند تاييد و منتشر مي شوند.
3 - نظرات فينگليش تاييد نخواهند شد.
4 - هرگونه درخواست و يا حل مشکلات فقط در انجمن امکان پذير است.
5 - لطفا انتقادات و پيشنهادات و همچنين درخواست هاي خود را از بخش هاي تماس با ما و درخواستي ها ارسال نماييد.

تبليغات

محل تبليغات شما

اطلاعات کاربري

نام کاربری :
رمز عبور :

مطالب پربازديد

مطالب تصادفي

محل تبليغات شما
محل تبليغات شما
محل تبليغات شما
محل تبليغات شما
محل تبليغات شما
محل تبليغات شما

مجوزهاي سايت

logo-samandehi

آمار سايت

کل مطالب : 7340
کل نظرات : 1203
افراد آنلاين : 7
تعداد اعضا : 7388
بازديد کل سايت : 14,580,423

چت باکس

[My_Chat_Box]