در صورت داشتن سوال يا بروز مشکل در سايت با ما تماس بگيريد 09304293050
کتاب انگلیسی مجازی آنلاین

جستجو

کتابهاي انگليسي

نمونه سوال و کتابهای معلم جواب ورک بوک کانون زبان دانلود کتابهای فامیلی اند فرندز محل تبليغات شما محل تبليغات شما منابع آموزشی کتابهای اسپیک نو محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما

موضوعات

کتابهای زبان بزرگسالان
کتابهای زبان نوجوانان
کتابهای زبان کودکان
منابع آزمونهای زبان
آموزش زبان انگلیسی
دانلود نرم افزار
موبایل
بازی
فناوری - IT
فیلمهای آموزشی
انیمیشن-کارتون
همراه اول-ایرانسل
کتابخانه مجازی آنلاین
مقاطع تحصیلی
خدمات سایت
آموزش آی تی
زبان آلمانی
ترفند

به مجازی آنلاین خوش آمدید

جواب کتاب انگلیسی کانون زبان
کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : Telegram Channel : @Majazionline

مودم چیست ؟

http://s1.picofile.com/file/7691968060/images_copy.jpg

مودم چیست ؟


Modem مخفف کلمات Modulator/Demodulator بوده و به شما امکان می دهد که کامپیوتر خود را به یک خط تلفن استاندارد متصل کنید به طوری که قادر به ارسال یا دریافت داده های الکترونیکی باشید. در واقع استفاده از مودم کلید اصلی ورود به دنیای اینترنت و وب جهان شمول (www=world wide web)، سرویسهای آنلاین تجاری، ایمیل، و سیستمهای بُرد بولتین (BBSes) می باشد.


انواع مودم:
بسته به سلیقه و نیاز شما و اینکه کامپیوتر شما چگونه تنظیم شده است، می توانید سیستم خود را به یک مودم خارجی (External)، داخلی (Internal) و یا مودم Card PC مجهز سازید. همه سه نوع مودم به یک شکل کار می کنند ولی هریک فواید و مشکلات خاص خود را دارند.


1. مودم خارجی:
در بین مودم های ذکر شده، نصب و راه اندازی مودم خارجی ساده تر است. زیرا برای نصب آن نیاز به باز کردن درب کیس کامپیوتر نیست. مودمهای خارجی منبع تغذیه مخصوص خود را داشته و از طریق کابلی به پورت سریال کامپیوتر متصل می شوند. خط تلفن هم به داخل سوکتی واقع در پشت مودم متصل می شود.


از آنجا که مودمهای خارجی دارای منبع تغذیه خاص خود هستند می توانید بدون آنکه کامپیوتر خود را خاموش کنید و تنها با خاموش کردن مودم بلافاصله اتصال اینترنت خود را قطع کنید. حسن دیگر مودم خارجی نسبت به داخلی آنست که با توجه به آنکه این نوع مودم منبع تغذیه مخصوص خود را داراست، هیچ مقداری از انرژی الکتریکی را از کامپیوتر دریافت نمی کند. شما همچنین می توانید نحوه عملکرد مودم خود را با توجه به چراغهای واقع بر روی آن که نمایانگر وضعیت مودم هستند ملاحظه کنید.


2. مودم داخلی:
زمانی که اقدام به خرید کامپیوتر آماده می کنید، معمولا مودم داخلی در آن نصب است. لذا مودم های داخلی اغلب با سیستم کامپیوتری تطابق بیشتری داشته و نیاز به توجه خاصی ندارند. زمانی که یک برنامه اتصال به اینترنت را در کامپیوتر خود اجرا می کنید مودم داخلی فعال می شود و زمانی که از آن برنامه خارج می شوید مودم خاموش می شود. این راحتی استفاده، مودم داخلی را مخصوصا برای کاربران مبتدی به ابزاری مفید تبدیل می کند.


مودمهای داخلی معمولا ارزانتر از مودمهای خارجی هستند ولی اختلاف قیمت معمولا ناچیز است.

مهمترین مشکل استفاده از مودمهای داخلی مکان قرارگیری آنهاست: آنها درون کیس کامپیوتر هستند. لذا زمانی که می خواهید یک مودم داخلی را جایگزین کنید بایستی درب Case کامپیوتر را باز کرده و مودم را تعویض کنید.


3. مودم PC Card :
این نوع از مودمها که برای کامپیوترهای قابل حمل (مثل لپ تاپها) طراحی می شوند به اندازه یک کارت اعتباری هستند و درون اسلات PC Card موجود در Notebook ها یا کامپیوترهای دستی قرار می گیرند. زمانی که به مودم نیاز نیست می توان آنرا برداشت. به جز از نظر اندازه، مودمهای PC Card شبیه ترکیبی از مودمهای داخلی و خارجی هستند. این دستگاهها مستقیما به داخل یک اسلات خارجی (پورت) در کامپیوتر قابل حمل متصل می شوند، لذا برای اتصال آنان کابلی نیاز نیست و فقط برای اتصال به خط تلفن نیازبه کابل وجود دارد. این کارتها انرژی الکتریکی مورد نیاز خود را از کامپیوتر تامین می کنند که مادامیکه کامپیوتر در حال کار با باتری نباشد مشخصه خوبی است. استفاده از مودم PC Card در کامپیوتر قابل حملی که با باتری کار می کند باعث کاهش طول عمر باتری می شود.


مودم چگونه کار می کند؟


زمانی که مودم در حال برقراری اتصال است صداهای جیغ مانندی از آن به گوش خواهد رسید. اینها سیگنالهای دیجیتالی هستند که از طرف کامپیوتر مبدا (درخواست کننده برقراری اتصال) ارسال شده و به صداهای قابل شنود Modulate می شوند (به سیگنالهای آنالوگ صدا تبدیل می شوند). مودم برای نمایش رقم 1 یک Tone قویتر (صدای بلندتر) و برای نمایش رقم 0 یک Tone ضعیفتر می فرستد.


در انتهای دیگر اتصال مودم شما، کامپیوتر مقصد از طریق مودمش این پروسه را به طور عکس انجام می دهد. مودم مقصد (دریافت کننده سیگنال) Tone های متفاوت را Demodulate (تبدیل سیگنالهای آنالوگ صدا به سیگنالهای دیجیتال) می کند، آنان را به سیگنالهای دیجیتال تبدیل کرده و به کامپیوتر مقصد می فرستد. در واقع، این پروسه پیچیده تر از ارسال و دریافت سیگنالها در یک جهت و سپس جهت دیگر است. مودمها به طور همزمان سیگنالها را در تکه های کوچک ارسال و دریافت می کنند. مودمها می توانند سیگنالهای داده های ورودی و خروجی را با توجه به نوع Tone استانداری که هریک استفاده می کنند تشخیص دهند.


یک بخش دیگر پروسه تبدیل (ترجمه) شامل حفظ جامعیت ارسال است. مودمها یک کد ریاضی اضافی را در طول مسیر با هم تبادل می کنند. این کد مخصوص Checksum نام دارد و به هر دو کامپیوتر (مبدا و مقصد) اجازه می دهد که از دریافت صحیح و مناسب بخش های داده ای اطمینان یابند. اگر جمعهای ریاضی مطابقت نداشته باشند مودمها از طریق ارسال مجدد بخشهای داده مشکل را برطرف می سازند. مودمها همچنین مداربندی خاصی دارند که آنان را قادر می سازد قبل از Modulate کردن سیگنالهای دیجیتال آنان را فشرده سازند و پس از Demodulate کردن سیگنالها آنان را از حالت فشرده خارج سازند. برای آنکه داده در طول خطوط تلفن قابل جابه جایی باشد، در فرایند فشرده سازی/خروج از حالت فشرده سازی فشرده میشود.


مودمها داده های آنالوگ ارسالی از طریق خطوط تلفن را به داده های دیجیتالی تبدیل می کنند که کامپیوترها قادر به خواندن آنها هستند. این فرایند شامل Modulate کردن و Demodulate کردن سیگنالهای دیجتالی کامپیوتری به سیگنالهای آنالوگی است که در طول خطوط تلفن حرکت می کنند. به عبارت دیگر مودم داده کامپیوتری را به زبانی که در تلفن ها استفاده می شود ترجمه می کند و سپس این پروسه را عکس می کند و داده دریافتی از خط تلفن را به زبان کامپیوتر ترجمه می کند.


تفاوت بین سیگنالهای دیجیتال و آنالوگ
یک کامپیوتر فعالیتهای خود را با روشن و خاموش کردن یک سری از سوییچ های الکترونیکی که ارقام صفر و یک را نشان می دهند انجام می دهد. سوییچ خاموش نشان دهنده رقم صفر، و سوییچ روشن نشان دهنده رقم یک می باشد. ترکیب این کدهای دیجیتال، برای نمایش متون، فرمانهای کامپیوتری وگرافیک در درون کامپیوتر به کار می رود. از سوی دیگر تلفن با ارسال صدا از طریق یک سیگنال آنالوگ ممتد در کنار یک جریان الکترونیکی کار می کند که از نظر فرکانس و مقاومت متغیر است.

گردآوری وتنظیم: www.majazionline.ir

کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : telegram.me/majazionline

اين مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذاريد
1463 شنبه 11 خرداد 1392 majazionline نظرات (0)موضوع(آموزش مودم)

مطالب مرتبط

آموزش تصویری ری استارت کردن مودم از طریق CMD
آموزش تصویری بالا بردن امنیت مودم!
آموزش تصویری تقویت سیگنالwifiگوشی های هوشمند
آموزش تصویری نصب سریع مودم /روتر ZW888 زولتریکس
آموزش تصویری اشتراک گذاری فایل در شبکه بیسیم بدون مودم وایرلس
آموزش تصویری نحوه نصب مودم WU260 رایتل
آموزش تصویری نحوه نصب مودم E303رایتل
آموزش تصویری نحوه نصب مودم DWM 156رایتل
آموزش راهکارهایی برای افزایش امنیت شبکه وایمکس
آموزش چگونه از شبکه وایرلس حفاظت کنیم؟
آموزش تنظیمات مودم‌های وایمکس ایرانسل
آموزش شبکه کردن چند کامپیوتر با مودم وایرلس
آموزش چگونگي نصب مودم DSL در ویندوز 7
آموزش چطور از ADSL به صورت wifi استفاده کنیم؟
آموزش وای‌فای مستقیم چیست و چگونه کار می‌کند؟
آموزش تصویری مودم Wifi رایگان برای شما
آموزش عیب یابی سرویس ADSL واینترنت پرسرعت
آموزش مودم‌ها را در این مکان ها قرار دهید
آموزش تصویری اگر رمز عبور مودم را فراموش کردید، چه کاری انجام دهید ؟
آموزش راهنـمای عیـب یابی ADSL
آموزش نصب انواع مودم ها
آموزش تصویری کانفیگ مودم D-LINK DSL-2730U
آموزش تصویری نصب و راه اندازی مودم بی سیم تی پی لینک tp-linkو مدل های همانند آن
آموزش۵ افسانه در مورد امنیت Wi-Fi
راهنمای خرید مودم ADSL ؛ بهترین مارک مودم ADSL چیست ؟
چگونه شبکه وایرلس امن داشته باشیم؟
راهنمای خرید مودم های ADSL
آموزش کامل نصب کردن روتر (Router)
آموزش نحوه‌ی انجام تنظیمات مودم ADSL
چگونه رمز وایرلس (Wifi) گمشده را بازیابی کنیم؟
» آموزش روشی برای تبدیل لپ تاپ به مودم WiFi
آموزش تنظیم مودم TP-Link TD-W8901G
چگونه سرعت مودم adsl را بالا ببریم؟
قطع شدن اتوماتیک مودم هنگام زنگ خوردن تلفن
دانلود کتاب همه چی درباره ADSL
آموزش تمامی خطاهای مودم

آخرين مطالب ارسالي

-براي پاسخ سريع لطفا با شماره 09304293050 تماس بگيريد


کد امنیتی رفرش
قوانين بخش نظرات
1 - نظرات اسپم و تبليغاتي تاييد نخواهد شد.
2 - فقط نظراتي که جنبه عمومي داشته باشند تاييد و منتشر مي شوند.
3 - نظرات فينگليش تاييد نخواهند شد.
4 - هرگونه درخواست و يا حل مشکلات فقط در انجمن امکان پذير است.
5 - لطفا انتقادات و پيشنهادات و همچنين درخواست هاي خود را از بخش هاي تماس با ما و درخواستي ها ارسال نماييد.

کانال مجازی آنلاین

کانال تلگرام مجازی آنلاین

مجوزهاي سايت

logo-samandehi

اطلاعات کاربري

مطالب پربازديد

مطالب تصادفي

آمار سايت

کل مطالب : 7587
کل نظرات : 1463
افراد آنلاين : 22
تعداد اعضا : 9716
بازديد کل سايت : 37,308,845