در صورت داشتن سوال يا بروز مشکل در سايت با ما تماس بگيريد 09304293050
کتاب انگلیسی مجازی آنلاین

جستجو

کتابهاي انگليسي

نمونه سوال و کتابهای معلم جواب ورک بوک کانون زبان دانلود کتابهای فامیلی اند فرندز محل تبليغات شما محل تبليغات شما منابع آموزشی کتابهای اسپیک نو محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما

موضوعات

کتابهای زبان بزرگسالان
کتابهای زبان نوجوانان
کتابهای زبان کودکان
منابع آزمونهای زبان
آموزش زبان انگلیسی
دانلود نرم افزار
موبایل
بازی
فناوری - IT
فیلمهای آموزشی
انیمیشن-کارتون
همراه اول-ایرانسل
کتابخانه مجازی آنلاین
مقاطع تحصیلی
خدمات سایت
آموزش آی تی
زبان آلمانی
ترفند

به مجازی آنلاین خوش آمدید

جواب کتاب انگلیسی کانون زبان
کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : Telegram Channel : @Majazionline

وب ۳ چیست؟

وب ۱ بسیار محدود و ساده‌ بود و تنها تعدادی نسبتاً اندک از مؤسّسات گوناگون، دانشگاه‌ها، مراکز تبلیغاتی و غیره به ایجاد مطلب و محتوا بر روی آن مبادرت می‌نمودند.

این در حالی بود که کاربران در وب ۱ تنها امکان دسترسی به اطّلاعات موجود و استفاده از آن‌ها را داشتند و نه توان ایجاد و یا تغییر آن را .

اما در وب ۲ کاربران قادرند خود به ایجاد و خلق محتوا اقدام نمایند، آن را ساماندهی و تنظیم کنند، دیگران را در اطّلاعات و داشته‌های خود شریک و سهیم سازند و یا به انتقاد و تغییر آن بپردازند.

ما در این مقاله سعی می کنیم به توضیحاتی درباره ی وب ۳ بپردازیم و برای شما توضیح دهیم که کلا وب ۳ چیست و به چه دردی می خورد؟
وب ۳ شکل جدیدی از وب است که امروز می بینیم که می تواند جانشینی برای وب ۲ باشد . ساختن شکل کنونی وب با علاقمندی بیشتر و کاربرد راحت تر برای کاربران، نقش اصلی وب ۳ است. بسیاری از متخصصان معتقدند که وب ۳ تنها یک حقه ی بازاریابی برای جذب کردن خریداران در آینده است.

وب ۳ مجموعه ای از استانداردها است که وب را روی یک پایگاه داده ی بزرگ می گرداند. حالا سوالی که در این بحث وجود دارد این است که آیا وب ۳ می توانست یک جایگزین خوب برای وب ۲ باشد؟

وب ۳ چیست؟

وب ۳ چیست؟

وب ۳ یعنی Semantic Web این عبارت را Tim Berners- Lee یعنی همان کسی که سنگ بنای وب را گذاشت مطرح کرده. Semantic Web جایی است که ماشین‌ها صفحات وب را همانگونه که ما می‌خوانیم می‌خوانند و موتورهای جستجو می‌توانند بهتر درون وب کاوش کرده و نتایج دقیق‌تری ارائه کنند.

هوش مصنوعی

هوش مصنوعی یکی از ویژگی های وب ۳ می باشد. بارها دیده شده که نتایجی که در جستجو ها به دست آمده نتوانسته کافی باشد و احتیاجات کاربران را برطرف نکرده است . می دانیم که در یک جستجو ، برای کاربران کیفیت طبقه بندی نتایج می تواند مفید باشد پس باید تغییراتی در نگاه به کیفیت اطلاعات ارائه شده به کاربر ، داده شود. یکی از ویژگی های وب ۳ می تواند نیاز به پیاده سازی هوش مصنوعی در ساختن موتورهای جستجو باشد.

آیا وب ۳ وب معنایی است ؟

وب معنایی نوعی از وب است که گروهی از اطلاعات در یک وضعیت است که هم کامپیوتر و هم افراد بتوانند آن را درک کنند. وب ۳ ترکیبی از هوش مصنوعی و وب معنایی است. وقتی هوش مصنوعی گسترش پیدا کند در طبقه ای از زمان ، وب ۳ و وب معنایی هم توسعه پیدا می کند.

وب ۳ چیست؟

وب ۳ چیست؟

مثال هایی از وب ۳

وب ۳ می تواند وظایف مربوط به جستجوی ما را راحت تر کند. مثلا اگر کسی اطلاعاتی راجع به استراحت افسرها در هاوایی بخواهد، می تواند نتایج مربوط را فقط با تایپ کردن یک جمله ی کامل به دست بیاورد. حتی یک کاربر می تواند اطلاعاتی را که بیشتر مورد جستجو قرار گرفته و یا نتایجی که بهتر بوده را به دست بیاورد. یک تکنولوژی ای است که واقعا می تواند استفاده از وب را به طور اساسی تغییر دهد.

وب ۳ یک حدس و گمان نیست. هر تکنولوژی ای که به وسیله ی هوش مصنوعی حمایت شود می تواند زندگی بهتر و راحت تری را برای کاربران وب به دنبال داشته باشد.

وب ۳ حافظه ی مجازی وب ۲

وب ۳ حافظه ی مجازی وب ۲ است. وب ۳ بهتر از وب ۲ است، چون همه ی آن هایی که در وب ۲ حاضر بودند در یک مقایسه گفتند که مفاهیم جدید، اسلوب شناسی های جدید و بسیار مهم، کاربردهای جدید ، در وب ۳ وجود دارد.

وب ۲ مشارکت کاربر در جهان اطلاعات

قبل از وب ۲، اینترنت چیزی جز تعداد زیادی از صفحه های HTML نبود. این صفحه های HTML شامل بسیاری از اطلاعات بود اما کاربر دیگر مثل الان درگیر جهان اطلاعات نبود. فقط شبیه یک کتاب خانه ی بزرگ اطلاعات بود که تعداد بی شماری کتاب دارد و فقط می توان از آن جا اطلاعات به دست آورد ولی کاربران در آن هیچ مشارکتی نداشتند. بنابراین، اگر در آن یک مشکلی هم وجود داشت هر کسی نمی توانست یک راه حل برای برطرف کردن آن بدهد.

کسانی که وب را توسعه می دادند به خاطر اهمیتی که کاربران داشتند، تصمیم گرفتند که یک وب سایت مشارکتی ایجاد کنند. از این رو کاربران اجازه پیدا کردند که هم وب سایت داشته باشند و هم اطلاعات را در وب سایت ها به اشتراک بگذارند و باعث شد که وب خیلی هوشمند به وجود بیاید. اگر شما یک مشکل داشته باشید و آن را روی موتورهای جستجو تایپ کنید، می توانید مستقیما راه حل یا اطلاعاتی درباره ی آن مشکل را به دست آورید.

حتی این امکان را به شما می دهد که مشکلتان را در سایتی تایپ کنید و کاربر دیگری در مکان دیگر جواب سوال شما را می دهد و مشکل شما را حل می کند. پس من می توانم به صراحت به شما بگویم که با آمدن وب ۲ یک تغییر اساسی در اینترنت ایجاد شد. یکی از چیزهای مهمی که تغییر کرد، صفحه های طراحی نشده در کد HTML بود. زبان های دیگری شبیه php، javaScript و Ajax و . . . به زبان های وب اضافه شدند.

وب ۳ اطلاعات خاص کاربر

موتورهای جستجوی در وب ۳ پیشرفته تر هستند و برای اطلاعاتی که کاربران می خواهند نتایج را با جزئیات بیشتری نشان می دهد. موتورهای جستجوی وب ۳ برای جستجوی دستی هم پشتیبانی شدند. مثلا کاربری می خواهد اطلاعاتی راجع به مسائل خاصی بداند آن ها را تایپ می کند.

” من در کالیفرنیا زندگی می کنم و می خواهم به نیوجرسی بروم، من ازدواج کرده ام و یک پسر و یک دختر دارم. هزینه ی زندگی در نیوجرسی چقدر است؟ ” موتورهای جستجو اطلاعات را از سایت های گوناگونی می گیرند و در مدت ۱ ثانیه ، صفحه هایی باز می شود که اطلاعات را به شما می دهد.

در وب ۲ هم چنین ارتباطی بین سایت ها برقرار بود ولی در وب ۳ کامل تر و هوشمندتر شد. ولی در وب ۳ اطلاعات را با هر نتیجه ی تولید شده ای در هر سایتی برای کاربران به اشتراک می گذارد. هم چنین به شما این امکان را می دهد که اطلاعاتی که شما خواستید را روی Facebook ، Twitter و یا هر سایت دیگری نشان دهید. معمولا برای هر اطلاعاتی نتایج جستجو خیلی زیاد است.

پس همه ی این ها به خاطر وجود هوش مصنوعی است. فقط هوش مصنوعی به اندازه ی هوش مغز افراد نیست حتما باید واژه ای را به آن بدهیم تا اطلاعاتی را درباره ی آن به ما بدهد. یک شروع جدید در جهان اینترنت، خریداری .com در سال ۲۰۰۱ بود که توسط وب ۲ انجام شد. کسانی که وب را توسعه دادند مفاهیم و ویژگی هایی را برای وب ۳ در نظر گرفتند که وب ۲ را به مراتب کامل تر می کند.

وب ۱ بسیار محدود و ساده‌ بود و تنها تعدادی نسبتاً اندک از مؤسّسات گوناگون، دانشگاه‌ها، مراکز تبلیغاتی و غیره به ایجاد مطلب و محتوا بر روی آن مبادرت می‌نمودند.

این در حالی بود که کاربران در وب ۱ تنها امکان دسترسی به اطّلاعات موجود و استفاده از آن‌ها را داشتند و نه توان ایجاد و یا تغییر آن را . اما در وب ۲ کاربران قادرند خود به ایجاد و خلق محتوا اقدام نمایند، آن را ساماندهی و تنظیم کنند، دیگران را در اطّلاعات و داشته‌های خود شریک و سهیم سازند و یا به انتقاد و تغییر آن بپردازند.

ما در این مقاله سعی می کنیم به توضیحاتی درباره ی وب ۳ بپردازیم و برای شما توضیح دهیم که کلا وب ۳ چیست و به چه دردی می خورد؟
وب ۳ شکل جدیدی از وب است که امروز می بینیم که می تواند جانشینی برای وب ۲ باشد . ساختن شکل کنونی وب با علاقمندی بیشتر و کاربرد راحت تر برای کاربران، نقش اصلی وب ۳ است. بسیاری از متخصصان معتقدند که وب ۳ تنها یک حقه ی بازاریابی برای جذب کردن خریداران در آینده است. وب ۳ مجموعه ای از استانداردها است که وب را روی یک پایگاه داده ی بزرگ می گرداند. حالا سوالی که در این بحث وجود دارد این است که آیا وب ۳ می توانست یک جایگزین خوب برای وب ۲ باشد؟

گردآوری وتنظیم: www.majazionline.ir

کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : telegram.me/majazionline

اين مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذاريد
1061 چهارشنبه 28 اسفند 1392 majazionline نظرات (0)موضوع(دانستنیهای فناوری)

مطالب مرتبط

با اختراع کننده سی‌ دی (CD)آشنا شوید؟!!!
چطور بعد از مرگمان صفحات اجتماعی خود را حذف کنیم؟!!
هشتگ یعنی چه؟
آیا میدانیدچرا کامپیوتر با ریست کردن درست می شود؟
هرآنچه باید درباره هک بدانید!!!
سامسونگ به چه معناست؟
تفاوت فرمت سریع و فرمت کامل چیست؟
سی پی یو – CPU چیست؟
نرم افزار Open Source (منبع باز) چیست ؟
Auto Run چیست و چگونه به وجود می آید؟
گراواتار یا آواتار چیست؟
کوکی چیست و با امنیت ما چه می‌کند؟
اندروید چیست ؟ برنامه نویسی اندروید چگونه است؟
وﻳﺮوسﭼﻴﺴﺖ؟ و ﭼﺮا ﺑﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎﺻﺪﻣﻪ ﻣﻲزﻧﺪ؟
پهنای باند چیست؟
دانستنیهایی درباره جعبه های کوچک با نوشته های عجیب برای پر کردن
آیا میدانید چرا حرف i ابتدای نام آیفون، آی‌پاد و آی‌پد قرار گرفت؟
استانداردهای USB 2.0 و USB 3.0 چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
اسم شرکت های مهم کامپیوتری چگونه انتخاب شد؟
آیا می دانید چرا بعد از نصب یک برنامه باید رایانه را ریستارت کنیم؟
وسایل اپل برای تعمیر آی‌فون چیست؟
آشنایی با مدارک مایکروسافت
آشنایی باآرایش دکمه ها در کیبورد استاندارد فارسی
هیستوگرام چیست؟
اندروید بهتر است یا ویندوزفون؟
بررسی Line و WhatsApp
All-In-One چیست؟
ويندوز فون چيست و چه معايب و ويژگي هايي دارد؟
همه چیز در مورد الکسا
سوالات متداول کاربران واتس اپ(WhatsApp)
تخم مرغ های شانسی در کامپیوتر شما: سیستم عامل ویندوز و مرورگر فایرفاکس
تاریخچه ایجاد اینترنت
چگونه پسورد شما هک می شود ؟
چه کسی نخستین بار Control-Alt-Delete را گرفت؟!
چرا لوگوی اپل سیب گاز زده است؟
آموزش نحوه کارکردن GPS
3G چیست ؟
تفاوت ویندوز ۳۲ بیتی با ۶۴ بیتی در چیست ؟
آشنایی ساده با بخش های مختلف مادربرد
فرایند یکپارچه رشنال (RUP)چیست؟
فناوری کوکی چیست؟
صفحه کلید و ماوس Wireless چگونه کار می کند؟
Auto Run چیست و چگونه به وجود می آید؟
مفاهيم پروتکل TCP/IP در شبكه
دانستنیهایی درباره Firewall
تفاوت http با https در امنیت اطلاعات
LAN يا شبكه محلي چیست؟
فایروال ها چگونه کار می کنند؟
چطور از وایرلس خانگی بهتر استفاده کنیم؟
تکنولوژی NFC چیست و چه کاربردهایی دارد؟

آخرين مطالب ارسالي

-براي پاسخ سريع لطفا با شماره 09304293050 تماس بگيريد


کد امنیتی رفرش
قوانين بخش نظرات
1 - نظرات اسپم و تبليغاتي تاييد نخواهد شد.
2 - فقط نظراتي که جنبه عمومي داشته باشند تاييد و منتشر مي شوند.
3 - نظرات فينگليش تاييد نخواهند شد.
4 - هرگونه درخواست و يا حل مشکلات فقط در انجمن امکان پذير است.
5 - لطفا انتقادات و پيشنهادات و همچنين درخواست هاي خود را از بخش هاي تماس با ما و درخواستي ها ارسال نماييد.

کانال مجازی آنلاین

کانال تلگرام مجازی آنلاین

مجوزهاي سايت

logo-samandehi

اطلاعات کاربري

مطالب پربازديد

مطالب تصادفي

آمار سايت

کل مطالب : 7587
کل نظرات : 1463
افراد آنلاين : 20
تعداد اعضا : 9716
بازديد کل سايت : 37,307,628